Referenciák

Akik velem változtak coachinggal

"A coaching alatt profi és megfelelő rávezetéssel, olyan dolgokat/gondolatokat tudtam kimondani/megfogalmazni amikkel addig is tisztában voltam csak nem mondtam ki, vagy még saját magamnak sem vallottam be. A coaching után nem sokkal azon vettem észre magam, hogy a csapatom tagjait én is "coachingolom", sőt még otthon a feleségemet is. Ez azért lehetséges, mert egy nagyon jó coach-csal töltöttem el hatszor másfél órát, akivel nyíltan lehetett beszélgetni. A profin irányított folyamat végére egyszer csak elértem a célom és egy új, jobb ember/vezető vált belőlem."

2012 . június, J.L. Kuka Robotics

"Empatikus, figyelmes, ugyanakkor határozott kísérő, aki időt hagy, vagy serkent az ügyfélhez igazodva. Belső gondolkodásra serkentő módon és odaillően alkalmazta a coaching eszközöket, amik szervesen előrevitték a folyamatot. Belső igényeim és értékeim megértésében és tudatosításában léptem vele a legtöbbet előre."

2012. ősz K.E. HR vezető, coach

"Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, hogy össze tudtam rakni magam ismételten, és nem a könnyebbik oldalát fogtam meg a dolognak és munkahelyet változtatok. Igen, a legnehezebb dolog, a legegyszerűbb kérdésekre megtalálni a választ, sőt tovább megyek, segítséget kérni, hogy elakadtam, bevallani a kudarcot. Hosszú folyamat volt nálam is, de úgy gondolom, hogy siker koronázta, mert ismét 100% felett teljesítettem az előző évet. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, sok dolgot másként látok, másként teszek."

2015. január - K. Zs. ELMŰ